Functiegerichte opleiding KAM-manager - 8 Dagen

 

Doelstellingen

Het doel van de training is dat u inzichten verkrijgt m.b.t. de verantwoordelijkheden en rol van de KAM-manager binnen de organisatie. U bent na de training in staat het doel van een managementsysteem te verklaren en inzicht te verkrijgen op de structuur van een managementsysteem. U leert het optimale beheersmechanisme te kiezen welke past bij de organisatie. Verder leert u om te gaan met weerstanden binnen de organisatie.

Voor wie is de training bestemd

Deze training is bestemd voor mensen die meer inhoud willen geven aan hun functie als KAM of Kwaliteitsmanager.

Inhoud van de training

In deze training leert u wat een managementsysteem inhoudt en wat uw rol en verantwoordelijkheden ten opzichte van het managementsysteem zijn. Verder leert u wat het voordeel is van een goed werkend managementsysteem en hoe u het management en de medewerkers hier bewust van kunt maken. Daarnaast leert u de risico's van uw bedrijfsprocessen te herkennen en op welke wijze u deze risico's in uw managementsysteem kunt borgen.

Complete trainingsdatums 2020:                                                                                                                  FGO2005:  22, 29 oktober en 5, 12, 19, 26 november en 3, 10 december (examen) 2020

Start datum Eind datum Plaats Informatie
Komt binnenkort