Contact | Bureau Veritas Training België–Nederland

 

Via dit formulier kunt u uw vraag stellen. we reageren zo snel mogelijk.

[Velden met een asteriks (*) zijn verplicht.]Ik wil graag op de hoogte gehouden worden over nieuwe trainingen, nieuws uit de industrie en Bureau Veritas Nederland.

Uw persoonlijke gegevens worden verzameld door Bureau Veritas Services, gevestigd te 8 cours du Triangle - 92800 Puteaux - Frankrijk, of door een lokale dochteronderneming van de Bureau Veritas-group.
Ze worden door een computer verwerkt om antwoorden op uw vragen te beheren en, als u akkoord gaat door het vakje aan te vinken, u commerciële communicatie te sturen. In overeenstemming met de EU-Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR - General Data Protection Regulation) van 27 april 2016 (van toepassing vanaf 25 mei 2018) hebt u het recht op toegang tot, rectificatie en verwijdering van uw persoonlijke gegevens, evenals het recht om de verwerking te beperken, het recht om u te verzetten tegen de verwerking of het recht aan portabiliteit van uw persoonlijke gegevens.
U hebt ook het recht om algemene en specifieke richtlijnen op te stellen die bepalen hoe u van plan bent deze rechten na uw overlijden uit te oefenen. U kunt uw rechten per e-mail uitoefenen op het volgende adres: https://personaldataprotection.bureauveritas.com. Ten slotte hebt u het recht om een officiële klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit in de lidstaat van uw werkplek of woonplaats.
Meer informatie over het beheer van uw persoonlijke gegevens: https://personaldataprotection.bureauveritas.com/home/1.1.0/#/privacypolicy .